JUAN GÓMEZ-JURADO

LA REINA ROJA

Kindle

A Wikipedia diu que Juan Gómez-Jurado va néixer a Madrid el 16 de desembre de 1977 i és un novel·lista espanyol .  Es va formar com a periodista . La seva primera novel·la, Espia de Déu, va suposar un notable èxit, que va ser seguit per Contracte amb Déu i L’emblema del traïdor . És periodista i ha publicat una trentena de llibres, sembla ser que tots d’èxit. De la trilogia d’Antonia Scott (Reina Roja, Loba Negra  i Rey Blanco), l’actual, Reina Roja, ha sigut el més llegit a l’estat espanyol durant el 2020 i 2021.

Juan Gómez-Jurado, autor de La Reina Roja

Antonia Scott és una dona superdotada que treballa per un departament secret de la policia espanyola en un programa de coordinació amb la Interpol. Han de trobar un estrany assassí que segresta i mata familiars de multimilionaris als que no ha exigit diners pel rescat sinó el compliment d’unes exigències impossibles per aquesta mena de gent.  Antònia comptarà amb l’ajuda del policia basc sancionat Jon Gutierrez, bon home tot i ser policia nazional, que ha acceptat formar part d’aquest projecte a canvi de no ser expulsat del cos de policia.

Madrid segons una imatge d’internet

Aquesta novel·la et pot agradar o no (majoritàriament agrada) però no es pot negar que és addictiu, tant per la temàtica fantàstica, de súper heroïna, com per la confecció amb capítols curts. Desconec quantes pàgines té el llibre, perquè l’he llegit al Kindle, però suposant que tingui 300 pàgines i que estan repartides en més de 80 capítols en total surt a menys de quatre pàgines per capítol (dos fulls). No et donen temps per avorrir-te. Vet aquí l’estratègia per a fer agradable qualsevol relat.

Aleix Font, 25 de maig de 2023.

Related posts